Tjänster

Vi arbetar med installation, felsökning samt reparationer, underhåll och översyn av befintliga elsystem och elinstallationer. Du kan även anlita oss om du är intresserad av att installera laddboxar eller solpaneler vid din fastighet eller för din BRF.

Reparationer och underhåll

Problem med befintliga elsystem är inte ovanliga i äldre fastigheter eller i bristfälliga elinstallationer. Låt oss som är behöriga och som kan detta felsöka och sedan åtgärda felen, både ur säkerhetssynpunkt och för att försäkringsbolaget kräver behöriga om något skulle hända.

I äldre hus och fastigheter kan det finnas gamla elinstallationer samt att materialen helt enkelt är dåliga eller vissa fall helt slut. Detta kan ställa till stora problem med säkringar som går eller till och med kortslutningar, vilket kan leda till bränder! Tveka inte om du märker att det inte fungerar som det ska. Eller be om en genomgång av din fastighet så kan du sova bättre om nätterna.

Exempel på arbeten som vi gör:

  • Utökning av befintlig elcentral
  • Felsökning av befintliga elsystem
  • Byten och reparationer av belysningsarmaturer
  • Reparation/byten av ledningar och uttag


Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Nyinstallationer

Vi hjälper dig med elinstallationer vid nybygge av lägenheter, helrenoveringar eller vid byggen av villor. Vi sköter allt från planering till genomförande av alla rum och utrymmen precis som du önskar för att erhålla bästa belysning och komfort som ger dig en modern och energieffektiv innemiljö som kommer märkas i plånboken.

Behöver du hjälp med problem med icke fungerande elsystem eller behöver hjälp med renovering ger vi förslag på lösningar som ger en effektivare och smartare lösning. Dessutom kommer du märka att vardagen kommer bli enklare med en mer effektiv modern belysning samt att elräkningen kommer att gå ner.

takbelysning

Vi utför större elarbeten åt fastighetsägare, företagare eller bostadsrättsföreningar